MENIU

AVICII. Veste de ultimă oră de la familia lui DJ Avicii. Apropiaţii, despre ce l-a ucis pe artist

DJ AVICII a murit la vârsta de 28 de ani în Muscat, Oman. Unul dintre cei mai talentaţi DJ ai generaţiei sale a şocat cu dispariţia sa bruscă, mai ales că nu se cunoştea să sufere de o boală gravă.

Este drept, în trecut, s-a tratat de pancreatită acută, dar decesul său rămâne, în continuare, învăluit în mister. Cea mai vehiculată cauză a morţii pare a fi complicaţii din cauza consumului excesiv de alcool.

De altfel, aceasta este şi ipoteza înaintată de familia lui Avicii. Apropiaţii artistului au dezvăluit, pentru TMZ, că problemele cu alcoolul ale lui DJ Avicii ar fi scăpat de sub control, iar prietenii şi familia erau foarte îngrijoraţi din această cauză.

Citiţi şi:

AVICII, ultima poză cu el în viaţă, cu o zi înainte de moarte. Asta poate dezlega misterul decesului

Fosta iubită, Emily Goldberg, a vorbit despre cum era Avicii în intimitate.

"Timp de 2 ani am fost împreună, a fost cel mai important confident al meu şi cel mai bun prieten. Nu pot să cred că nu-l voi mai vedea niciodată. Încă îmi adun gândurile şi îţi mulţumesc pentru textele frumoase pe care mi le-ai dedicat", a scris femeia pe contul de socializare.

Se ştie că producătorul muzical avea probleme cu alcoolul, iar în trecut a suferit de pancreatită acută. Oricum, Avicii se retrăsese din prim-plan în urmă cu 2 ani. DJ-ul era o persoană retrasă şi discretă. Puţine lucruri se cunosc din viaţa lui personală.

Citiţi şi:

Avicii. Ce a anunţat poliţia în legătură cu moartea DJ-ului Avicii. Ce au găsit în urma autopsiei

Mai multe articole despre:
avicii Dj Avicii ce l-a ucis