MENIU

Avertizare de la IKEA România. Un produs popular pentru Crăciun, retras de pe rafturi

IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie, precizează compania, informează News.ro.

"IKEA România recheamă o parte din torturile sale, tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție. Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy , Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziționate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023”m anunţă compania într-un comunicat.

Clienții care au cumpărat produsul sunt sfătuiți să-l returneze la magazinul de unde l-au cumpărat, pentru a le fi restituită integral suma plătită, sau să contacteze Almondy la www.almondy.com.

Compania producătoare îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs, se mai arată în comunicat.

Mai multe articole despre:
ikea tort produs retras anpc