MENIU

Avertismentul psihologilor pentru părinți după isteria provocată de jucăria înfiorătoare Huggy Wuggy - VIDEO

jucăria Huggy Wuggy

Psihologii avertizează părinții să nu își lase nesupravegheați copiii. Mesajul transmis de psihologul Radu Leca, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, vine după ce o jucărie înfricoșătoare a ajuns și în magazinele din România. Zeci de părinți sunt în alertă și spun că felul în care arată și textul reclamei care circulă pe internet sunt șocante. 

„Atât timp cât părintele nu se ocupă de copil, el va sta pe Youtube sau pe altă plarformă platforme și va vedea reclame fără să fie oprit de nimeni.

Să aduci o jucarie in casa care conține un segment audio ce-l învață pe copil să ucidă, să omoare nu reprezintă binele superior al copilului tău. 

Îi rog pe toți părinții să facă front comun și să îndepărteze acest tip de seducție prrin teroare din interiorul familiilor lor”, a avertizat psihologul Radu Leca, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Este vorba de o jucărie de pluș ce a ajuns rapid în atenția a milioane de copii din toată lumea și care a apărut și în magazinele de la noi din țară. Culmea este că în scurt timp a devenit jucăria preferată a multor copii, în ciuda apelurilor disperate ale părinților revoltați de versurile clipului de promovare.

Huggy Wuggy - Părinții, în alertă din cauza unei jucării controversate: "Ține-mă până mori!" - VIDEO

Versurile sunt șocante:

„Numele meu este Huggy Wuggy.
Numele meu este Huggy Wuggy.
Corp neclar și drăgălaș.
Corp neclar și drăgălaș.
Nu vii să mă îmbrățișezi?

Dinții ascuțiți te lasă să sângerezi.
Niciodată să nu-mi spui urât.
Ține-mă până mori.
Îmbrățișează-mă până mori.
Știu unde te ascunzi!”.

Pe paginile de socializare părerile sunt împărțite. Unii părinți cred că jucăria nu este chiar atât de înfricoșătoare, în timp ce mulți alți sunt revoltați și oripilați. Păpușa este făcuta după un personaj dintr-un joc video, care cântă, printre altele, despre „îmbrățișare și omor“.

Jucăria a provocat isterie și în multe țări. De exemplu, poliția din Marea Britanie a emis un avertisment după ce unii copii au început să-l imite pe ursul cu dinți ascuțiți și să recite versurile controversate. 

Copiii, fascinați de păpușa înfricoșătoare, îl pot vedea în magazine în toate dimensiunile, dar și în mediul online, pentru cei mai mari. În SUA, poliția americană a decis să interzică difuzarea clipului cu Huggy Wuggy pe Youtube Kids sau alte platforme de acest gen.