MENIU

Avarie majoră în centrul Capitalei, după ce o conductă s-a spart și a inundat mai multe străzi. Imaginile dezastrului - FOTO&VIDEO

Avarie majoră în centrul Capitalei, după ce o conductă s-a spart și a inundat mai multe străzi/ Captură video

O avarie de proporții a paralizat centrul Capitalei. Mai multe străzi au fost inundate în zona intersecției dintre Calea Victoriei cu Bulevardul Elisabeta în apropiere de Cercul Militar. Presiunea a fost atât de mare, încât și asfaltul s-a surpat. O armată de muncitori a intervenit să rezolve situația. Traficul a fost complet blocat încă de aseară, de la ora 19. Lucrările ar urma să fie finalizate în cursul zilei de astăzi. 

Așa arată centrul Bucureștiului după ce o conductă de apă s-a spart și a inundat mai multe străzi. Traficul a fost blocat de la Palatul Regal până la Bulevardul Regina Elisabeta, de-a lungul Căii Victoriei. Șoseaua extrem de circulată din centru a rămas blocată pentru mai bine de 12 ore. Trecătorii nici n-au mai rămas în zonă din cauza mirosului insuportabil.



Specialiștii ApaNova au intervenit de la ora 19 cu mai multe utilaje. Apa murdară din conducte a refulat zeci de minute până când muncitorii au intervenit. Și asfaltul s-a îndoit, cel mai probabil, din cauza presiunii apei.

Reprezentanții rețelei de apă transmit că lucrările ar urma să fie finalizate astăzi, iar traficul să fie reluat.