MENIU

Australia a aprobat ciupercile și ecstasy ca tratament pentru depresie - Țara a șocat întreaga comunitate internațională

Australia a aprobat ciupercile și ecstasy ca tratament pentru depresie

Australia a aprobat ciupercile și ecstasy ca tratament pentru depresie. Țara a șocat întreaga comunitate internațională după ce a aprobat substanțe psihedelice pentru tratarea depresiei. Autoritatea de reglementare din această țară, care este tradițional conservatoare, a dat undă verde folosirii ciupercilor și a ecstasy-ului în sesiunile de terapie. 

Australia a aprobat ciupercile și ecstasy ca tratament pentru depresie. Medicii vor putea să prescrie MDMA, drogul cunoscut popular drept ecstasy, în formă de pastilă, pentru tratamentul Sindromului post-traumatic.

Aceste decizii au intrat deja în vigoare, ceea ce înseamnă că Australia a devenit astfel prima țară care clasifică psihedelicele ca medicament, la nivel național.

Deși accesul la aceste substanțe va fi inițial costisitor și limitat, mulți experți și pacienți spun că este un moment de cotitură, care va revoluționa medicina. 

Mai multe articole despre:
australia ciuperci ecstasy depresie