MENIU

Au plecat în Anzi să caute rămăşiţele unui avion prăbuşit în 1985. Au ÎNGHEŢAT. Ce au găsit, de fapt

Doi bărbaţi au plecat într-o expediţie în Munţii Anzi, cu scopul de a căuta rămăşiţele unui avion prăbuşit acolo în 1985. E vorba de zborul 980 Eastern Airlines.

În principal, vânătorii de senzaţii tari au mers cu speranţa de a găsit cutia neagră a avionului. În urma tragediei de acum 31 de ani, toţi oamenii de la bord au murit.

Conform jurnalului de expediţie al unuia dintre bărbaţi, călătoria lor s-a soldat cu rezultatele scontate. Mai întâi, au dat peste două bucăţi de metal. Au suspectat că fac parte din cutia neagră, dar nu erau siguri. Apoi, au mai găsit şi alte piese ce se potriveau cu primele. Simţeau că se apropie de obiectiv.

Au săpat sub pietre şi, în cele din urmă, au descoperit rola unei casete magnetice, cu tot cu bandă. Au bănuit că ar putea fi de la cutia neagră a avionului. Au plecat din munţi şi au mers la un specialist audio-video. Din păcate pentru ei, banda era distrusă atât de tare încât nu au reuşit să afle dacă era înregistratea unei discuţii a piloţilor sau provenea din bagajul unui călător.

Urmăriţi în GALERIA FOTO ce rămăşiţe au găsit expeditorii!

Mai multe articole despre:
Anzi