MENIU

Au plătit peste 4.000 de euro pentru două cafele comandate la Starbucks! Povestea incredibilă care a lăsat un cuplu de americani fără vacanță

Un cuplu din Oklahoma a simțit pe propria-i piele ce înseamnă să bei o cafea scumpă în oraș. Una care i-a lăsat fără peste 4.000 de dolari!

Când au ale să bea o cafea la cunoscutul brand internațional Starbucks, cuplul de americani cel mai probabil că nu se aștepta că vor plăti o sumă uriașă pentru două cafele, relatează Știri Diaspora.

Comanda ar fi trebuit să coste în jur de zece dolari, dar nota a fost de peste 4.000 de dolari, dintr-o eroare care le-a provocat mari bătăi de cap. 

Tinerii au postat poza bonului fiscal pe o rețea de socializare. Cafelele au costat 3,95 dolari și 5,95 dolari, plus un dolar pentru o versiune mai mare, 10,90 dolari în total, și o taxă de 0,93 cenți. Dar la final s-a strecurat o greșeală care a crescut semnificativ valoarea bonului fiscal la nu mai puțin de 4.444,44 dolari. În total, cuplul având de plată un total de 4.456,27 dolari pentru cele două cafele.

Cu toate acestea, cuplul nu a descoperit suma incorectă înainte de a plăti, motiv pentru care cardul de credit a fost debitat cu suma de 4.456,27 dolari, după cum a raportat dailymail.co.uk. Abia când cardul de credit a fost refuzat câteva zile mai târziu, în timpul cumpărăturilor, tinerii și-au dat seama de greșeală, așa că au contactat imediat managerul regional Starbucks.

Potrivit companiei, aceasta a fost o eroare în sistemul de la casa de marcat. Compania a trimis apoi cuplului un cec pentru a acoperi costurile doar că cecul nu a fost valabil, așa că cei doi tineri au depus o plângere la poliția locală.

Pentru că nu au mai avut bani, tinerii au fost nevoiți să anuleze o vacanță planificată. „Când bugetul dispare, pur și simplu nu știi ce să fac”, a spus bărbatul.

Într-un final, Starbucks a emis un alt cec, care, de data asta, a fost valabil și cuplul și-a recuperat banii, explică un purtător de cuvânt al Starbucks.

„Această greșeală ne-a adus neplăceri și sperăm că alții nu trebuie să treacă prin așa ceva”, au transmis cei doi tineri.

Mai multe articole despre:
cafea cafea starbucks cuplu cuplu americani vacanta