MENIU

Au luat 10.000 euro de la stat pentru o afacere şi acum au profit de 220.000 euro

Afaceri începute cu doar 10.000 euro

Sunt români care reuşesc să facă afaceri profitabile cu cei 10.000 de euro daţi de stat pentru începerea unei business.

Doi soţi din judeţul Satu Mare au cea mai profitabilă afacere pornită cu bani de la stat, potrivit Economica.net. Şi-au folosit economiile şi aproape jumătate din cei 10.000 de euro puşi la bătaie de autorităţi pentru a pune pe picioare o firmă care le-a adus anul trecut un profit de aproape 220.000 de euro.

Carmen şi Cristi Pop din judeţul Satu Mare au pus pe roate acum doi ani o afacere în mediul rural. Nu au deschis un magazin, ci s-au orientat spre nevoile locuitorilor comunei Medieşu Aurit.

Totul a pornit de la faptul că Cristi Pop nu avea un loc de muncă. „Văzând la ştiri informaţii despre program, studiind puţin pe internet ca să aflăm mai multe informaţii despre programul de finantare şi stimulare a SRL-D-urilor, am decis să înfiinţăm această societate. Domeniul de activitate a fost ales în ideea de a oferi servicii într-o zonă în care nu exista aşa ceva. În comuna Medieşu Aurit, o comună cu peste 3.000 de locuitori şi asfaltată în proporţie de 40%, nu exista o vulcanizare. Cea mai apropiată e la 10 km. Având în vedere bugetul subvenţiei, am zis că ne încadrăm, şi astfel am decis să aplicăm", a declarat pentru Economica.net, Carmen Pop, 36 ani, asociatul unic al Power Medycar. Mai multe...