MENIU

Au fotografiat o catedrală medievală în concediu. Când s-au uitat pe poze au avut un șoc

Imagine șocantă
<p>Fantoma de la catedrală</p>
<p>Fantoma de la catedrală</p>

Au fotografiat o catedrală medievală în concediu. Când s-au uitat pe poze au avut un șoc: în imagini se vedea o ... fantomă cu aspect de cardinal.

Britanicul Kerry Launders de 29 de ani a mers să viziteze Norwich Cathedral cu prietena sa Simon Tobb și cu cei doi copii ai acesteia, Millie și Oscar.

Au fost impresionați de construcția din secolul al XI-lea și au făcut nenumărate fotografii.

Când au ajuns acasă și au revăzut imaginile s-au îngrozit: într-un balcon se vede o formă enigmatică care pare să fie fantoma unui prelat al catedralei, potrivit The Mirror.

La prima vedere, figura inexplicabilă poartă o robă foarte lungă și ceva înalt pe cap, s-au gândit că ar putea fi unul din zeci de episcopi îngropați în curtea catedralei.

"Am făcut mai multe poze cu bolta catedralei și nu am văzut nimic deosebit. Dacă era un obiect sau un om în balcon îl remarcam. Dar când m-am uitat pe poze acsă, am rămas fără cuvinte", a povestit britanicul.

"Pare să fie fantoma unui episcope de-al locului", a mai spus Kerry.

De altfel, catedrala gotică este inclusă în tururile turistice dedicate pasionaților de mistere și fantome, iar muncitorii din zonă spun că unele obiecte se mișcă singure în interiorul locului sacru.

Mai multe articole despre:
fantome fantomăî