MENIU

Au făcut sex pe bancheta din spate a unui taxi. Când au deschis uşa, au îngheţat...

Sex in taxi

O femeie de afaceri britanică s-a îmbătat şi a făcut sex pe bancheta din spate a unui taxi în Dubai, iar acum riscă să stea 3 ani la închisoare pentru acele minute de plăcere.

Doi britanici Rebecca Blake, în vârstă de 29 de ani, şi Conor McRedmond au fost arestaţi pentru că au apărut beţi într-un spaţiu public şi au făcut sex fără să fie căsătoriţi – lucruri considerate în afara legilor strict islamice din Emirate.

Cei doi s-au cunoscut într-un bar din Dubai, unde au băut vreme de 12 ore, apoi au luat un taxi şi au început să facă sex în maşina. Taximetristul a oprit şi a chemat poliţiştii care i-au prins pe cei doi pe culmile plăcerii.

LISTA OFERTELOR eMAG DISPONIBILE CHIAR ACUM POATE FI CONSULTATA AICI!

O sursă citată de Daily Mail spune că Rebecca şi Connor „erau complet beţi, au început să se sărute şi i-a luat valul. Au început să facă sex şi, când au venit poliţiştii, femeia era complet goală".

În Dubai, sexul în afara căsătoriei se pedepseşte cu închisoare de până la 3 ani. Şi consumul de alcool te trimite după gratii, plus amenda de peste 400 de euro. Străinii care încalcă legea în Dubai sunt deportaţi imediat după ce îşi ispăşesc pedeapsa.

Mai multe articole despre:
null