MENIU

Au cumpărat un autobuz vechi, scos din uz, dar ce au făcut cu el e INCREDIBIL. Cum arată acum

Un tânăr cuplu din Marea Britanie a reuşit să transforme un autobuz vechi, scos din uz, într-un spaţiu perfect pentru ei şi cei trei copii ai lor, o rulotă ideală pentru familie. Totul, de-a lungul a şase ani, după ce, iniţial, au plătit 1200 de lire sterline, aproximativ 6200 de lei, ajungând astăzi să valoreze peste 9000 de lire sterline, aproximativ 47 000 de lei. 

Tom şi iubita sa, Kayley, au decis, acum 7 ani, să cumpere un autobuz vechi, scos din uz, pentru 1200 de lire sterline. La scurt timp după aceea, au descoperit că este un autobuz care trecea, când era în serviciul public, zilnic prin faţa caselor părinteşti ale celor doi.

După ce au muncit intensiv la el timp de şase ani, timp în care li s-au născut şi trei copii, cei doi au reuşit să transforme autobuzul în cea mai modernă rulotă, pusă la punct din toate punctele de vedere.

Familia a călătorit, scrie Daily Mail, din Marea Britanie în vacanţe în Belgia şi chiar şi în Franţa, unde au vizitat Disneyland-ul împreună cu cei trei copii. Astăzi cuplul simte că are nevoie de nouă provocare şi cei doi au decis să scoată la licitaţie pe eBay autobuzul transformat în rulotă, preţul ajungând la aproximativ 9100 de lire sterline.

Mai multe articole despre:
0 autobuz familie rulotă transformare autobuz vechi