MENIU

Au cumpărat prăjituri şi i-au dat fiicei lor să mănânce: "Deodată a scos un ţipăt înfiorător!"

Părinţii unei fetiţe în vârstă de doar un an au trecut printr-o spaimă cumplită, după ce i-au dat să mănânce o prăjitură de la supermarket.

Michael şi Ashleigh Russell cumpăraseră dulciurile de la un supermarket din oraşul britanic Darlington. Când au ajuns acasă, ceva şocant s-a petrecut.

Fiica lor în vârstă de numai un an, Lilly-Mae, s-a înecat cu o bucată de plastic aflată într-una dintre prăjituri.

"Micuţa stătea în scaunul ei şi i-am spus fiului meu, Curtis, să se ducă să îi aducă şi ei o prăjitură. Stăteam cu totii şi ne savuram prăjiturile şi deodată Lilly-Mae a scos un ţipăt înfiorător", a povestit Michael.

"Soţia mea s-a panicat, în vreme ce fetiţa începuse să respire foarte greu, dar tocmai atunci am văzut că trecea prin faţa casei noastre un bărbat care purta o uniformă precum cea a paramedicilor. L-am chemat imediat înăuntru şi i-am cerut ajutorul. El a salvat-o pe fetiţă şi a spus că totul va fi bine. Lilly nu a avut nevoie să primească îngrijiri la spital, dar lucrurile s-ar fi putut sfârşi şi altfel. Eram pe punctul de a-mi pierde fiica", a adăugat bărbatul, relatează The Sun.

Părinţii copilei au făcut plângere, dar reprezentanţii magazinului spun că e vorba despre un incident izolat. Totuşi, o anchetă a fost deschisă în acest caz.