MENIU

Au anunţat, fericiţi, că au devenit părinţi. Ce au recunoscut imediat după e înfricoşător

Un bărbat a reuşit să înfioare întreaga lume, după ce a anunţat că e foarte fericit că i s-a născut un fiu, un băieţel sănătos. Adevăratul şoc a venit câteva minute mai târziu, când a mărturisit cine este mama copilului.

Nick, un bărbat din Sydney, Australia, a sunat în direct la o populară emisiune radiofonică pentru a spune tuturor că este extrem de fericit că a devenit tată. Şocul tuturor a venit atunci când bărbatul a recunoscut cine este mama copilului, cea cu care bărbatul este "într-o relaţie serioasă". Femeia este, de fapt, sora vitregă a bărbatului, cei doi având acelaşi tată.

Crescuţi fiecare de către mama lor, cei doi s-au îndrăgostit şi au descoperit, după aproape un an de la începutul relaţiei lor, că au acelaşi tată, atunci când şi-au examinat reciproc actele de naştere.

Bărbatul a recunoscut că ambii au decis să continue relaţia şi că, în ciuda unor temeri privitoare la sănătatea copilului, nu s-au preocupat prea mult de aspectul "moral" al poveştii. Ei au explicat că nimeni în afară de medicul lor şi de un prieten apropiat nu cunosc adevărul şi că, din fericire, copilul s-a născut fără nicio diformitate.

"Am riscat şi pentru momentul totul e bine. E un băieţel frumos şi sănătos. Nu înseamnă că nu ar putea exista probleme mai târziu", a explicat bărbatul, care şi-a păstrat anonimatul.

Tatăl celor doi, care i-a părăsit pe ambii şi pe mamele lor imediat după naştere, nu ştie că a devenit bunic şi cuplul nu intenţionează să îi mărturisească adevărul despre faptul că sunt frate şi soră copilului lor.

Mai multe articole despre:
bebeluş secret incest