MENIU

Atmosferă festivă în Capitală înaintea meciului Ucraina-Austria: Fanii echipelor cântă și dansează în Centrul Vechi - VIDEO

Suporterii Austriei

Suporterii au luat cu asalt Centrul Vechi din Capitală înaintea meciului Ucraina-Austria de la EURO 2020 încă de duminică. Îmbrăcați în tricourile echipelor pe care le susțin, fanii cântă și dansează în centrul istoric și astăzi. Mai multe bulevarde din jurul Arenei Naționale au fost blocate de jandarmi. 

Ajunși în București încă de sâmbătă sau de duminică unii dintre ei, fanii au umplut terasele din Centrul Vechi, acolo unde berea a fost la mare căutare.

Îmbrăcați precum niște adevărați suporteri, aceștia au vizitat și obiectivele turistice din București, călătoria în România transformându-se într-o mini vacanță.

Partida dintre Ucraina și Austria de la EURO 2020 se va desfășura în această seară, la ora 19.00.

Arena Naţională este unul din cele 11 stadioane din Europe pe care se vor desfășura meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal între 11 iunie și 11 iulie.

Capitala României găzduieşte patru partide, trei meciuri care vizează confruntări din Grupa C, precum şi un meci din optimile de finală ale competiţiei.

În tribunele celui mai mare stadion din țară vor fi prezenți suporterii ambelor echipe în limita a 25% din capacitatea totală a arenei, adică maximum 12.500 de oameni.

Măsuri de ordine sporite pentru meciul de la EURO 2020 între Ucraina și Austria - 2.000 de jandarmi, polițiști și pompieri, în STRADĂ

Mai multe articole despre:
atmosfera euro 2020 centru