MENIU

O studentă tâlhărită într-o parcare din Austria acuză şoferii Atlassib de complicitate

O studentă de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a fost tâlhărită într-o parcare din Austria, unde a oprit autocarul cu care se deplasa dinspre Germania, de către un grup de români care au abordat-o cu jocul “alba-neagra”.

Studenta susţine că şoferii ar fi “mână în mână” cu infractorii. Tânăra se întorcea acasă după ce lucrase trei luni de zile în Germania. 

Victima nu a putut reclama fapta în Austria şi urmează să înainteze o plângere la Inspectoratul General al Poliţiei Române şi la OPC Vâlcea, după ce a încercat să depună o plângere la Poliţia din Călimăneşti, unde îşi are domiciliul. 

Femeia a depus o reclamaţie şi împotriva şoferilor autocarului de la firma cu care se deplasa, Atlassib, considerând că atitudinea acestora a fost departe de normalitate şi chiar suspectă, scrie turnulsfatului.ro.

Contactat telefonic de Turnul Sfatului, directorul general al firmei Atlassib, Daniel Micu, susţine că nu a fost înregistrată nicio sesizare din partea tinerei, astfel că nu se poate pronunţa asupra acestui caz, deşi tânăra susţine contrariul.

Mai multe, pe turnulsfatului.ro.

Mai multe articole despre:
atllassib tânără jefuită