MENIU

Atenționare de călătorie pentru SUA: Uraganul în care au murit peste 100 de persoane din America Centrală se apropie de Florida

Ministerul de Externe îi informează pe românii care se află sau intenționează să ajungă în SUA, mai precis în statul Florida, că autoritățile de acolo au emis o alertă meteorologică pentru uraganul Eta.

MAE le recomandă românilor în cauză să ia în calcul amânarea călătoriilor planificate, să urmărească anunțurile făcute de autoritățile locale şi să respecte strict instrucțiunile acestora. 

Informații actualizate cu privire la traiectoria uraganului Eta sunt disponibile pe site-ul Centrului Național de Uragane din SUA - https://www.nhc.noaa.gov/.

Ministerul de Externe le mai transmite românilor că pot apela Consulatul General al României la Miami la numerele de telefon: +1.305.763.8714 și +1.305.763.8874. Cei care se confruntă cu situații dificile sau speciale au la dispoziție telefonul de permanență al Consulatul General al României la Miami: +1-202-515-8953.

Zilele trecute, uraganul Eta a lovit America Centrală, provocând numeroase victime. Bilanțul provizoriu indică aproximativ 180 de morți și dispăruți și uriașe pagube materiale. 

Mai multe articole despre:
atentionare mae uraganul eta