MENIU

Atenţie, părinţi, când mergeţi la piscină sau la mare! Copiii pot păţi asta şi e foarte periculos

Dacă te-ai gândit că cel mai sigur mod de a-ți lăsa copilul să se distreze în apă este colacul, să știi că și acesta poate fi periculos, în lipsa supravegherii de către un adult. Iată ce a pățit un copil care a fost lăsat singur într-un bazin de înot.

Incidentul despre care vorbim a avut loc în China, la un bazin de înot pentru copii. Adultii au lasat un copil ce nu pare a avea mai mult de 3-4 ani in piscina, cu un colac in jurul taliei, crezand ca e in siguranta. În scurt timp, băiețelul s-a aplecat în față și propria greutate l-a răsturnat, prinzându-l cu capul în jos sub colac.

Din fericire, un cuplu, cel mai probabil părinții, apare în ultimul moment, la limită și îl salvează. Băiețelul a fost dus la spital, iar acum se afla în stare bună. În clipul de mai jos puteți vedea imaginile surprinse de camerele de luat vederi, însă țineți cont că vă pot afecta emoțional.

Prin urmare, este necesar să atenționezi și alți părinți, când este cazul: doar pentru ca cel mic are colac, nu înseamnă că este în siguranță! Supravegheați copilul chiar dacă știe să înoate, chiar dacă poartă un colac, deoarece niciodată nu știi ce se poate întâmpla.

sursa

Mai multe articole despre:
bebeluş piscină