MENIU

Atenție la „oferte speciale și tombole”! Tentativă de fraudă în numele Kaufland România

Tentativă de fraudă în numele Kaufland. Foto/Profimedia

Kaufland România avertizează clienții în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online sub forma: „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!".

Reprezentanții supermarketului german spun că numele și logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos și abuziv în cadrul unei campanii online false, care urmărește inducerea în eroare a publicului.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei, spun cei de la Kaufland România.

Mesajul care circulă în mediul online "Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 lei" și care redirecționează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri, au declarat reprezentanții supermarketului.

Kaufland România respinge categoric asemenea modalități de promovare. Totodată, compania spune că ia toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.