MENIU

ATENŢIE, FUNCŢIONAR RĂU! Incredibil ce a păţit un om de afaceri din Craiova

Un om de afaceri a fost muşcat de mână de un funcţionar public

Un om de afaceri din Craiova a fost muşcat de mână de un executor judecătoresc. Omul de afaceri a scos certificat medico-legal, a depus o reclamaţie la Finanţele doljene şi este hotărât să depună plângere şi la Poliţie.

Omul de afaceri spune că a fost muşcat de funcţionarul public din cadrul Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice în timpul predării unui imobil executat silit. Şerban Bică susţine că executorul nu a fost de acord să semneze un proces-verbal şi a devenit nervos. Pentru a intra în posesia unor documente l-a muşcat de mână.

"În momentul când am cerut să fie semnat pe toate filele de inspectorii fiscali care semnau actul a devenit brusc agitat. A încercat să-mi smulgă hârtiile şi m-a muşcat de mână. Gestul reflex a fost să feresc mâna şi am dat drumul la act. Am sunat la 112 şi ei au fugit", a spus omul de afaceri Şerban Bică. Omul de afaceri a depus deja o adresă la Administraţia Financiară în care reclama incidentul şi este hotărât să-l reclame pe funcţionar şi la Poliţie. Bărbatul are şi un certificat medico-legal.

În cadrul Finanţelor doljene a fost declanşată o anchetă.