MENIU

Atenție, români, la cea mai nouă tactică a hoților. Cum funcționează metoda ”coala de hârtie”

Un cunoscut hoț din Constanța, care acționa inclusiv prin metoda ”coala de hârtie”, nici bine nu a fost condamnat că iar a fost trimis în judecată într-un nou dosar de furt. Mai are unul pe rol, dar și alte condamnări mai vechi. Este vorba despre Marius Cristian Bodi, condamnt la 2 ani și 5 luni de închisoare în regim de detenție.

Amintim că, oamenii legii din cadrul Secțiilor 3 și 4 Constanța l-au identificat pe individ, care a fost reținut și propus spre arestare, în 2016. Fapta s-a petrecut sâmbătă, 2 iulie 2016, la restaurantul Delfinul din Constanța. Acesta a acționat printr-o metodă inedită, și anume coala de hârtie. A intrat în local, cu o foaie de hârtie pe care avea scris un mesaj prin care cerea ajutor. S-a oprit în dreptul unei mese, unde a zărit că se află un portofel. A intrat în vorbă cu o femeie de 70 de ani și, în acel timp, a tras portofelul și l-a ascuns, după care a plecat, scrie Replicaonline.ro.

A fost arestat, după care, lăsat în arest la domiciliu și apoi sub control judiciar. Însă nu s-a potolit. Astfel, el mai apare în încă un dosar, care se află la Judecătoria Constanța, el fiind trimis în judecată pentru furt și, pe 4.01.2018, a fost trimis în judecată în alt dosar, tot pentru furt, alături de Elvis Căldăraru. Totodată, precizăm faptul că Bodi a fost trimis în judecată, pe 9.06.2017, alături de Lorenzo Căldăraru. Pentru? Furt, bineînțeles.

Pe 25.07.2017 a fost condamnat la 2 ani și 5 luni cu executare, cu mențiunea că acel coleg al lui de dosar era deja arestat în altă cauză. Acesta din urmă a primit măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la furt în formă continuată. Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța, pe 15 decembrie 2017. Menționăm și faptul că Bodi a mai fost condamnat prin sentinţa penală nr. 1561/19.12.2016 a Judecătoriei Constanţa, definitivă la 27.01.2017, dar cu suspendare.

Mai multe articole despre:
Constanţa coala de hartie