MENIU

Crimă sângeroasă, pe un stadion din Timiș: doi soți, înjunghiați. Agresorul a mai făcut 3 victime!

Atac sângeros, pe stadion: doi soți, înjunghiați cu un cuțit. Agresorul a fugit cu bicicleta
Crimă sângeroasă, pe un stadion din Timiș: doi soți, înjunghiați. Agresorul a fugit cu bicicleta

Doi soți au fost înjunghiați, miercuri dimineață, în jurul orei 8:00, în timp ce alergau pe stadionul din Timișoara. După atac, agresorul a fugit cu o bicicletă cu care, ulterior, a lovit un conducător auto căruia i-a furat mașina, apoi s-a făcut nevăzut. Potrivit Realitatea TV, bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost transportată la spital, în comă. În goana sa nebună, agresorul a mai făcut trei victime.

Incident şocant, miercuri dimineață, în localitatea Făget. O persoană a fost înjunghiată mortal, iar o alta a fost rănită grav şi transportată la spital în comă. Este vorba despre două persoane, soţ şi soţie, care alergau pe stadionul din oraş.

Agresorul a reuşit să fugă imediat după crimă, cu o maşină furată.

Crimă sângeroasă, la Făget. Polițiștii au identificat principalul suspect

Potrivit presei locale, agresorul ar fi Ionel Boldea, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din satul Bichigi, de lângă Făget.

Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, în încercarea de a-l prinde pe bărbat, însă acesta s-a făcut nevăzut. Ar fi apucat, însă, să mai facă alte trei victime, printre care una tot prin înjughiere.

Ulterior, mașina furată de agresor a fost descoperită abandonată la intersecția drumului ce leagă localitatea timișeană Temerești de localitatea arădeană Birchiș.

Polițiștii au împânzit zona și îl caută acum pe criminal.

Mai multe articole despre:
crimă făget crimă stadion