MENIU

Atac Munchen. Mărturii cutremurătoare: "Oamenii au tâșnit afară când s-au auzit împușcăturile"

Atac Munchen. Mărturii cutremurătoare: "Oamenii au tâșnit afară când s-au auzit împușcăturile"

Atac Munchen. Mai multe mărturii cutreurătoare ale martorilor au apărut în presa internaţională.

”Foarte mulți oameni au fost împușcați, nu pot spune căți, dar sunt mulți.Toti oamenii au tâșnit afară când s-au auzit împușcăturile și am văzut o singură persoană care a murit cu siguranță. Stăm în depozit, deocamdată nu s-a apropiat poliția de noi”, au declarat, pentru Reuters, angajați din mall, scrie romanialibera.ro.

”Mall-ul a fost închis. Poliția este peste tot, poartă veste antiglonț și arme automate. Un elicopter survolează zona. Se aude că sunt mulți morți, dar nu pot confirma”, a spus jurnalistul de televiziune Eckard Kwerner. 

Lynn Stein, care lucra la un magazin din mall, a declarat pentru CNN că atacatorul era în interiorul clădirii. "Am auzit mai multe focuri. Oamenii au început să fugă. Am ieşit şi eu din clădire; afară alergau şi mai mulţi oameni. Şi cred că am auzit şi mai multe focuri. Apoi s-a auzit ca şi cum ar fi plecat spre parcarea de lăngă mall. Am auzit câteva focuri şi din acea direcţie. Lynn spune că după aceea s-a întors în mall.

Un barman din Munchen vorbește despre sentimentul de panică, răspândit în oraș. ”Suntem în bar și încercăm să stăm liniștiți. În stradă, se aud sirene și elicoptere”, a povestit Sam Pound, pentru BBC. 

Mai multe articole despre:
Munchen atentat atac