MENIU

Atac mafiot lângă postul de poliție. O autospecială a fost incendiată cu un cocktail Molotov

O autospecială de poliție de la postul de poliție dintr-o comună bistrițeană a fost incendiată sâmbătă noapte. Se pare că a fost folosit un cocktail Molotov. Polițiștii au reușit să stingă singuri focul, fără a solicita sprijinul ISU Bistrița.

Incidentul s-a produs la postul de poliție din Prundu Bârgăului. Din primele informații, un autoturism ar fi trecut pe lângă postul de poliție, a aruncat un cocktail molotov în autospeciala de poliție, după care autorii s-au făcut nevăzuți.

În momentul producerii incidentului, în postul de poliție se aflau mai mulți oameni ai legii. Aceștia sunt cei care au lichidat incendiul, neavând nevoie de sprijinul ISU Bistrița. Deși s-a folosit benzină în coctailul molotov aruncat și flacăra a fost puternică, daunele au fost relativ minore, mașina nefiind distrusă, scrie bistriteanul.ro.

Deocamdată nu se știe cine este în spatele acestui incident. În cauză s-a deschis dosar penal pentru stabilirea producerii evenimentului, însă ancheta este desfășurată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.