MENIU

Atac devastator "Dacă nu era fiul meu, Dragnea nu ajungea niciodată atât de sus"

Tatăl fostului vicepremier Paul Stănescu a făcut dezvăluiri spumoase despre Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, într-un interviu pentru presa locală din Olt. Dialogul a apărut imediat după ce Stănescu a fost remaniat.

Interviul cu tatăl lui Paul Stănescu a fost făcut înainte ca acesta să fie remaniat, iar Stănescu Jr. nu credea că acest lucru se va întâmpla. ""Cine-i Vâlcov ăsta să facă schimbări. Eu nu cred… Eu mai cred încă în faptul că Vâlcov mai are un dram de conștiință. Păi, băiatul meu l-a ajutat foarte mult de-a lungul timpului.”

"Paul a avut curajul să spună adevărul și pentru asta oamenii îl apreciază. Unii spun că a pierdut partida cu Dragnea. N-a pierdut nimic. A câștigat prin bun-simț și corectitudine în fața oamenilor. Dacă nu era Paul, Dragnea nu ajungea niciodată acolo sus. Dar să presupunem că a pierdut lupta cu Dragnea, însă n-a pierdut-o cu Dumnezeu, pentru că el și-a făcut datoria în fața oamenilor. El nu și-a pierdut sufletul," a mai declarat Constantin Stănescu în interviul din Linia Întâi

Tatăl fostului viceprmier a relatat şi un episod savuros, avându-i ca protagonişti pe Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov. 

"Mi-aduc aminte de Vâlcov, când era pedelist și m-a înjurat în campania electorală. Actualul primar de la Vișina a vrut să-l bată atunci, dar eu l-am oprit. Mai târziu, de ziua comunei noastre, Vâlcov a venit la mine cu o icoană și și-a cerut scuze. Am constatat atunci că are umanitate în el și l-am iertat. Mi-aduc aminte la nunta nepotului meu, Ștefan, băiatul lui Paul, când a venit și Dragnea cu fetița aia lui. Vâlcov îmi făcea semne să mă uit la Dragnea cum se pupă cu Irina. Vai de capul nostru! Ne facem țara de râs. Când ești conducător de țară, trebuie să fii un model pentru ceilalți, pentru tineretul României."

Interviul integral îl puteţi citi aici.

Mai multe articole despre:
null