MENIU

Atac cu toporul la o creșă! 4 copii au fost uciși

Foto: Profimedia

Un individ înarmat cu un topor a ucis patru copii aflați la o creșă din sudul Braziliei. Alți minori se află în stare gravă.  

Suspectul, un tânăr de 25 de ani, a venit pe o motocicletă, a sărit gardul și a ucis la întâmplare copiii care se jucau în curtea grădiniței. După măcel, criminalul s-a predat autorităţilor. Victimele au între 4 și 7 ani. Potrivit presei internaționale, au mai fost răniți doi băieți, de 3 și 5 ani, și două fetițe, de 5 ani.

Guvernatorul statului Santa Catarina a declarat trei zile de doliu, iar președintele a transmis un mesaj de condoleanțe pe Twitter. 

 

🚨 Breaking: Toddlers MURDERED in Brazilian Hatchet Attack
Four children were reportedly killed when a man entered a daycare in Blumenau and attacked them. pic.twitter.com/XTP8CqTnN5

— Censor Breaker News (@Censorbreaker) April 5, 2023

"Nu există durere mai mare decât cea a unei familii care îşi pierde copiii sau nepoţii, cu atât mai mult într-un act de violenţă împotriva unor copii nevinovaţi şi lipsiţi de apărare", a scris pe Twitter preşedintele Luiz Inácio Lula da Silva, care a transmis condoleanţe.

Părinții disperați s-au grăbit să ajungă la grădinița din orașul Blumenau din statul Santa Catarina când au aflat despre incident, în timp ce poliția și pompierii investigau situația.

Potrivit Reuters, poliția a precizat că atacatorul avea antecedente de violență și droguri și își înjunghiase tatăl vitreg în martie 2021.

Atacul a avut loc la aproape o săptămână după ce un elev de 13 ani a înjunghiat mortal un profesor și a rănit alte cinci persoane într-o școală din Sao Paulo.

 

Mai multe articole despre:
atac cresa copii