MENIU

Atac ARMAT în apropiere de Vancouver! Mai multe persoane au fost rănite - ALERTE de urgență, trimise populației

Atac armat Langley, B.C./ Profimedia

Clipe de groază într-un oraș din vestul Canadei! Mai multe victime, oameni ai străzii, au fost înregistrate în urma unor „multiple focuri de armă”, a anunțat poliția locală. Din primele infpormații, un suspect a fost reținut. Media vorbește și despre un deces, dar încă nu este clar dacă acesta se confirmă sau nu. Totodată, nu se cunoaște cu exactitate numărul victimelor și nici dacă suspectul a avut ajutoare sau a acționat singur.

„Există mai multe victime și multiple focuri de armă”, a declarat pentru AFP Rebecca Parslow, o purtătoare de cuvânt a poliției canadiene din Langley, în apropiere de Vancouver.

Oficialul nu a precizat însă dacă victimele au murit și nici care este cifra exactă a victimelor atacului armat.

„Un bărbat este în custodie (poliției - n.r.)”, a adăugat ea, precizând că poliția investighează dacă au fost implicați și alți suspecți.

Potrivit presei canadiene, este posibil ca bărbatul să fi vizat în mod deliberat persoanele fără adăpost din oraș.

O alertă a fost emisă către populație în jurul orei locale 6.15, menționând „mai multe scene de crimă în centrul orașului Langley”, un oraș de 130.000 de locuitori situat la aproximativ 40 de kilometri sud-est de Vancouver, în Columbia Britanică.

Autoritățile au precizat în mesaj că au avut o „interacțiune cu un suspect, fără a ști în acest moment dacă au fost implicate și alte persoane”.