MENIU

Ce viață luxoasă duce soția dictatorului Assad! Cum arată „Prima Doamnă a Iadului”

Asma Assad, Prima Doamnă a Iadului
<p>Asma Assad, Prima Doamnă a Iadului</p>
<p>Asma Assad, Prima Doamnă a Iadului</p>
<p>Asma Assad, Prima Doamnă a Iadului</p>
<p>Asma Assad, Prima Doamnă a Iadului</p>
<p>Asma Assad, Prima Doamnă a Iadului</p>
<p>Asma Assad, Prima Doamnă a Iadului</p>

Asma al-Assad, soția președintelui Siriei este originară din Marea Britanie și e supranumită „Prima Doamnă a Infernului”, potrivit Tabu.ro.

Asma al-Assad, soția președintelui Siriei, originară din Marea Britanie, supranumită și „Prima Doamnă a Infernului", se bucură de o viață liniștită și luxoasă, în timp ce în Siria este iadul pe pământ.

Asma s-a căsătorit cu Bashar-al-Assad în secret în 2000 când actualul președinte avea 35 de ani, iar ea avea 25. Împreună au trei copii.

Alături de al-Assad, Asma trăiește o viață de lux, în timp ce copiii din Siria sunt uciși cu gaz, scrie cotidianul The Sun. Publicația a prezentat zilele trecute palatul lor de 1 miliard de dolari din Damasc, la mai puțin de 16 km de orașul Ghouta, unde sute de oameni nevinovați au fost masacrați de armată.

„Bashar al-Assad și soția sa de origine britanică cheltuiesc o avere pe nebunii în timp ce Siria este sub război”, a scris cotidianul britanic. În 2012, Wikileaks a publicat e-mailuri private care arată că Asma a cheltuit 250 000 de lire sterline pe mobilier deși în Siria abia începuse războiul civil. De asemenea, și-a cumpărat o pereche de pantofi de 5.000 de lire, cu cristale încrustate în tocuri.

Palatul prezidențial ultra-modern al familiei al-Assad a fost ridicat în 1979 de către arhitectul japonez Kenzo Tange. Se speculează că are 125.000 de bucăți de marmură în valoare de 10,6 milioane. Cu toate acestea, Bashar al Assad și soția sa, Asma al-Assad, nu pot trăi în casa de 340.000 de metri pătrați, deoarece poziția sa deasupra unui deal la vest de Damasc îl face o țintă ușoară pentru rachete, potrivit The Sun.

Asma al-Assad Astmul a jucat un rol de PR pentru Siria, încercând să îmbunătățească imaginea guvernului sirian. În 2013, revista Vogue a publicat un articol intitulat „Asma al-Assad, un trandafir în deșert", grație implicării în activități caritabile.

Asma al-Assad, soția președintelui sirian Bashar al-Assad, riscă să-și piardă cetățenia britanică din cauza atacurilor asupra civililor din Siria. Un grup de parlamentari din Regatul Unit i-au cerut acesteia să nu mai sprijine „regimul criminal" al soțului ei, în caz contrar își va pierde cetățenia. Detalii pe Tabu.ro.

Mai multe articole despre:
soția lui assad asma al-Assad