MENIU

Asistentul morții de la Spitalul Militar s-ar fi inspirat dintr-un film de groază. Ce plan diabolic avea bărbatul  

Asistentul care seda pacientele de la Spitalul Militar Central, din Capitală, s-ar fi inspirat dintr-un film de groază de pe Netflix. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor după ce colegii săi au descoperit atrocitățile. Surse din anchetă spun că individul voia să-și salveze pacientele în ultimul moment și să devină, astfel, un erou național. 

Potrivit unor surse din unitatea medicală, asistentul s-ar fi inspirat dintr-un serial de pe Netflix. Femeia după care s-a realizat acest documentar a ucis peste 40 de oameni până să fie descoperită.

Asistentul a administrat calmante într-o doză mare mai multor paciente internate la Secția 1 medicală. Una dintre femei a ajuns la ATI după ce a făcut stop cardiorespirator, moment în care medicii au realizat că ceva nu este în regulă.

Cadrele medicale au sesizat imediat conducerea, care, la rândul ei, a chemat Procuratura. Autoritățile au descoperit că femeile fuseseră sedate cu Diazepam. Motivul este neclar, însă cert este că trei femei au fost sedate într-o secție unde, spun medicii, de obicei nu este nevoie de astfel de medicamente.