MENIU

Asistentul cercetat penal pentru că a sedat intenționat 3 paciente lucrează în continuare la Spitalul Militar - Le-ar fi turnat fiole de diazepam în cafea

Asistentul cercetat penal pentru că a sedat intenționat 3 paciente lucrează în continuare la Spitalul Militar

Asistentul cercetat penal pentru că a sedat intenționat 3 paciente din Spitalul Militar lucrează în continuare în aceeași secție. Cu toate acestea, reprezentanții unității medicale susțin că pacienții sunt în afara oricărui pericol. Vă reamintim că bărbatul în jur de 20 de ani a scos din farmacia spitalului 18 fiole de diazepam fără știrea șefilor. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru tentativa de omor calificat. 

La aproape două luni după ce asistentul medical de la Spitalul Militar din Capitală a fost prins că a sedat 3 paciente, acesta este în continuare angajat și încasează salariu. Tânărul în jur de 20 de ani nu s-a ales cu nicio măsură preventivă și nici nu s-a ales cu obligații de încetare a serviciilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă de omor calificat și în paralel, reprezentanții Spitalului Militar au constituit o comisie de cercetare a faptelor. Tânărul acuzat că a sedat 3 paciente s-a ales cu interdicția de a mai intra în contact direct cu acestea. În acea noapte, cei din personalul medical de gardă au adormit și ei în mod misterios.

Asistentul medical le-ar fi turnat fiolele de diazepam în cafea. În tot acest timp, cele 3 paciente în timp ce erau sedate ar fi fost și agresate sexual de către tânărul angajat, a spus un cadru medical.

Vârstele celor de 3 paciente sedate cu o doză mare de diazepam sunt cuprinse între 50 și 60 de ani. Una dintre acestea a ajuns în stop cardio-respirator, iar medicul care a tratat-o a crezut că agresorul a și violat-o în tot acel timp.

Agresiunea sexuală nu a fost reclamată de spital către Parchet. Unitatea medicală susține că pacienții sunt în siguranță. 

Mai multe articole despre:
asistent spitalul militar