MENIU

Artistul care a murit la 31 de ani ar fi luat pastile de slăbit. Medicii i-au recomandat internarea, dar a refuzat

Artistul care a murit la 31 de ani ar fi luat pastile de slăbit. Medicii i-au recomandat internarea, dar a refuzat

Apar informații noi despre artistul găsit mort în casă. Potrivit apropiaților, cântărețul Mile Povan în vârstă de 31 de ani ar fi murit după ce ar fi luat mai multe pastile pentru slăbit. Cu doar o zi înainte, acesta a fost la urgențe pentru că se simțea rău iar medicii i-au recomandat internarea, dar a refuzat. 

Rudele artistului spun că acesta obișnuia să ia pastile pentru slăbit. Halucinant este și faptul că artistul s-a simțit rău cu o zi înainte de a muri. Bărbatul a ajuns la urgențe unde medicii au observat că starea lui nu este una bună și i-au recomandat să rămână câteva zile internat pentru ai multe analize. Însă Mile Povan a refuzat și a plecat acasă.

Nimeni nu bănuia că artistul ar fi avut probleme de sănătate. Prietenii lui au declarat că era activ și mergea evenimente.

Bărbatul de 31 de ani a fost găsit mort în apartamentul său. Fratele artistului este cel care a sunat la 112 după ce Mile nu a mai răspuns la telefon ore întregi. Pompierii au forțat ușa apartamentului iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Trupul cântăreţului a ajuns la medicină legală, iar autopsia va determina cauza exactă morţii. 

Mai multe articole despre:
artist mile povan mort pastile