MENIU

Arma furată de la Jandarmerie nu a fost recuperată

Reprezentanții Jandarmeriei Române precizează, sâmbătă, că o singură armă a fost furată de la femeia-jandarm lovită vineri seară de mai mulți protestatari prezenți la mitingul din Piața Victoriei, MAI fiind mobilizat pentru identificarea celui vinovat. Cazul a fost preluat de procurori.

„Structurile MAI sunt mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o armă individuală. Vorbim de o singură armă, pentru că au fost vehiculate foarte multe informații - trei arme, apoi au fost vehiculate de două. E vorba de o singură armă care a fost sustrasă de la colega noastră, care a fost pusă la pământ și lovită cu bestialitate. Cazul a fost preluat de către parchetul competent. Facem în continuare apel la toți cetățenii care au imagini sau informații să anunțe de urgent poliția română”, a declarat locotenent colonel Marius Militaru, șef comunicare Jandarmeria Română, în cadrul unei conferințe de presă.

Jandarmeria face apel la toţi cetăţenii care au informaţii să anunţe poliţia.

Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat de un grup de persoane violente, care au început să îi lovească. Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Mai multe articole despre:
jandarmerie armă furată