MENIU

Arma cu care s-a împuşcat preotul din judeţul Arad, furată de la consulul onorific al Italiei

Arma cu care s-a împuşcat preotul din judeţul Arad, furată de la consulul onorific al Italiei

Arma cu care preotul din comuna Hăşmaş, din judeţu Arad, s-a împuşcat mortal accidental ar aparţine consulului onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio, căruia i-a fost furată, împreună cu alte bunuri, în cursul verii trecute.

Poliţiştii şi procurorii fac verificări pentru a vedea cum a ajuns arma furată în posesia preotului, care nu era deţinător legal de armă. Se iau în calcul mai multe variante, printre care că preotul ar fi împrumutat arma de la un localnic pentru a scăpa de vidrele care îi provocau pagube la pescării. În ceea ce priveşte cauza decesului, anchetatorii iau în calcul ipoteza unei descărăcări accidentale a armei când preotul ar fi vrut să o cureţe. 
 
Casa consulului Italiei la Arad, Roberto Sperandio, a fost spartă în cursul verii trecute, fiind furate 3 arme pe care acesta le deţinea legal - 2 arme de vânătoare şi una de colecţie, bijuterii şi aproximativ 15 mii de euro. Cazul se află în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, unde figurează tot cu autor necunoscut.
 
Preotul care ar fi implinit 54 de ani luna viitoare a fost găsit, miercuri, împuşcat mortal pe terenul propriei pescării pe care o deţinea între localităţile Comăneşti şi Tăgădău. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.
 
Mai multe articole despre:
Arad preot consul preot împuşcat Arad consul Italia