MENIU

Arhitecta Casei Poporului, RĂPUSĂ de BACTERIA UCIGAŞĂ. Declaraţia ŞOC a medicului legist

Anca Petrescu, răpusă de bacteria ucigaşă.

Bacteria ucigaşă nu iartă nici VIP-urile. Temuta bacterie clostridium difficile a răpus-o şi pe regretata Anca Petrescu, nimeni alta decât faimoasa arhitectă a Casei Poporului.

În urmă cu câteva luni, mai precis la începutul acestui an, ziarulring.ro a prezentat dezvăluirea-şoc a unui renumit legist care vorbea despre cadavrul regretatei arhitecte a Casei Poporului ca despre o adevărată... "bombă biologică".

Este vorba despre experimentatul doctor (legist) Gheorghe Alexandrescu, care a avut misiunea, deloc uşoară, de a pune cap la cap toate piesele medicale şi medico-legale legate de accidentul, spitalizarea (la Timişoara şi la Bucureşti) şi decesul Ancăi Petrescu, survenit, se pare, în urma unei cumplite/multiple infectări în... spital.

Raportul legistului a ajuns la final, urmând să fie pus pe masa procurorilor după ce va fi facturat şi achitat. Concluziile raportului par a fi terifiante/dramatice atât pentru familie, cât şi pentru medicii care au avut-o în grijă şi, din păcate, nu au mai putut-o salva.

"Da, puteţi să spuneţi că printre numeroasele bacterii care au fost decelate prin culturi şi antibiograme în multiple lichide biologice, în cazul regretatei Anca Petrescu, spre sfârşitul lunii septembrie 2013 (n.r. - începând cu 26 septembrie) şi în cursul întregii luni octombrie, până la decesul survenit în data de 30 octombrie 2013, a fost identificată şi bacteria clostridium difficile. Bacteria a apărut în cadrul unei colite pseudomembranoase cu tulburări grave de tranzit, scaune diareice şi afectare gravă renală (care a necesitat hemofiltrare pentru curăţirea sângelui de produse toxice). Rămâne a se lămuri contribuţia tuturor factorilor traumatici şi infecţioşi în tanatogeneză", a spus medicul Gheorghe Alexandrescu, scrie ziarulring.ro.

Răsturnare de situație în cazul morții arhitectei Anca Petrescu. Ce spun medicii timișoreni