MENIU

Are 63 de ani, dar nu-i arată deloc! Mama a 5 copii şi bunica a 4 nepoţi, vedetă pe Instagram

Cine s-ar fi gândit că la 63 de ani, sportul încă ne mai poate schimba viața și ne poate transforma în celebrități? Ellen Ector este exemplul viu de carismă și performanță, în acest sens. Stăpânește un ciclu de lecții fitness în format video și un cont de Instagram urmărit de peste 97 de mii de internauți.

Ellen Ector nu promovează de una singură lecțiile video de fitness, ci în colaborare cu Lana – fiica sa. DVD-urile lor se vând ca pâinea caldă, întrucât nu conțin antrenamente costisitoare, ci solicită instrumentar minim. Americanca susține că astfel, vrea să facă sportul mai accesibil pentru femeile care nu pot să ajungă la sală ori de câte ori își doresc, scrie ea.md.

Antrenoarea de fitness este cu adevărat o sursă de inspirație pentru femei. A născut 5 copii și are 4 nepoți, iar pe parcursul vieții, cea mai importantă lecție pe care a învățat-o este că organismul nu e urnă de gunoi și nu avem dreptul să băgăm în el chiar orice.

Să nu credeți că a fost antrenoare de fitness întreaga viață. S-a reprofilat abia în 2009, lucrând, anterior, timp de două decenii în domeniul asistenței sociale. Un alt context care a impus-o să aleagă modul sănătos de viață este faptul că și-a pierdut mama răpusă de cancer uterin.

Ellen este și femeie de afaceri. Pe lângă faptul că și-a deschis un club privat de fitness, mai conduce și o afacere specializată în pepararea și comercializarea de smoothie-uri și sucuri proaspete.

Foto: instagram.com/vitaminellen, Pinterest

Mai multe articole despre:
fitness ellen ector vedetă instagram vitaminellen