MENIU

Aproape 800 de blocuri din Capitală NU au apă caldă de joi până sâmbătă - UNDE sunt zonele afectate

Peste 700 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă de astăzi până sâmbătă, anunță Termoenergetica.

Furnizarea apei calde pentru consumatorii din Sectorul 1 va fi oprită, având în vedere amplasarea acestora în cadrul rețelei, precum și faptul că CET Grivița nu a reluat furnizarea agentului termic după finalizarea perioadei de revizie, a precizat Termoenergetica. 

Motivul este derularea lucrărilor de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 1 și 6 din Capitală.

Astfel, au rămas fără apă caldă 267 de blocuri şi Complexul Studenţesc Regie din Sectorul 6, până sâmbătă, ora 14,00, pentru că se fac lucrări la Conducta DN 500, în porţiunea cuprinsă între Calea Giuleşti, Şoseaua Orhideea, Calea Crângaşi şi Şoseaua Constructorilor.

Alte 347 de blocuri din sectoarele 1 şi 6 nu au apă caldă până sâmbătă, ora 24,00, din cauza lucrărilor la Conducta DN 800, pe Bulevardul Geniului (între Şoseaua Cotroceni şi Bulevardul Drumul Taberei).

Un număr de 177 de blocuri din sectorul 1 nu vor avea apă caldă astăzi, joi, până la ora 21,00, di ncauza lucrărilor ce se efectuează pe Conducta Magistralei DN 800, în porţiunea cuprinsă între Calea Floreasca şi Nicolae Caramfil.

Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, a mai anunțat, joi, Termoenergetica.