MENIU

Apple iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone Xr. Cum arată noile smartphone-uri

Apple iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone Xr: Noile modele iPhone au fost prezentate în cadrul unui eveniment organizat în Teatrul Steve Jobs din Apple Park.

Apple iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone Xr: Cele trei modele noi de smartphone-uri Apple - iPhone XR, iPhone XS şi iPhone XS Max - integrează hardware de ultimă generaţie şi ecrane de mari dimensiuni. 

Noul iPhone XS Max, cu ecran de 6,5 inch, este cel mai mare model de iPhone de până acum. Acesta are ecran OLED, la fel ca şi modelul iPhone XS (cu ecran de 5,8 inch), notează Mediafax.ro.

Apple a anunţat şi noul iPhone XR, modelul de „buget”, cu o singură cameră pe partea din spate, ramă din aluminiu şi ecran LCD.

iPhone XR vine în variante de 64, 128, 256 GB şi porneşte de la un preţ de 759 de dolari. Debutul acestui model pe piaţă va avea loc pe 26 octombrie, precomenzile începând pe 19 octombrie.

iPhone XS va veni în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri începând de la 999 dolari. iPhone XS Max va fi disponibil în variante de 64, 256 şi 512 GB, cu preţuri care încep de la 1.099 dolari

Noile smartphone-uri iPhone XS şi XS Max intră la precomandă pe 14 septembrie şi se livrează pe 21 septembrie. În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.

........................................

Apple anunţă şi noul iPhone XR, modelul de „buget”, cu o singură cameră, ramă din aluminiu şi ecran LCD. Culorile sunt alb, negru, albastru, coral şi roşu. Telefonul este rezistent la apă şi praf la standard IP67. Display-ul LCD este „edge-to-edge”, primul de pe piaţă şi cel mai avansat de pe piaţă din această categorie. Acesta se numeşte Liquid Retina şi măsoară 6,1" În diagonală, cu rezoluţie 1792 x 828 pixeli. Ecranul este mai mare decât la iPhone 8 Plus, însă telefonul este mai mic, scrie go4it.ro.

Camera iPhone XS este realizată din 2 senzori de 12 megapixeli. 

iPhone XS vine în trei culori: space gray, silver şi gold. De asemenea, primeşte rezistenţă la apă IP68.

Apple prezintă Apple Watch Series 4. Acesta vine cu ecrane cu 35, respectiv 32% mai mari decât generaţiile precedente, fiind acum livrate în variante de 40 şi 44 mm.

Anunţul de pe site, care nu a fost confirmat încă de Apple, nu oferă detalii despre preţurile noilor smartphone-uri, dar cel mai probabil va fi depăşit plafonul de 1.000 de dolari pentru două dintre modele.

Apple, prima companie privată care a atins valoarea de piaţă de 1.000 de miliarde de dolari, are nevoie de majorarea preţurilor pentru menţinerea profiturilor obţinute din vânzarea smartphone-urilor, potrivit Mediafax.ro.

„Nu există încă un factor care să schimbe datele pieţei. Este vorba de menţinerea actualei dinamici”, a declarat economistul Hal Eddins.

Cele trei modele noi de smartphone-uri Apple vor integra hardware nou, ecrane mari pe partea din faţă şi vor fi livrate în noi culori. Conform informaţiilor disponibile în acest moment, acestea vor fi numite iPhone Xr, iPhone Xs şi iPhone Xs Max.

Primul nou model, Xs Max, urmează să aibă un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,5 cm), de tip OLED, la un preţ cuprins între 1.049 şi 1.099 de dolari. Al doilea model, Xs, ar urma să aibă un ecran OLED de 5,8 inch şi va fi similar cu iPhone X, dar cu un procesor mai performant. Al treilea model, Xr, va avea un ecran de 6,1 inch, de tip LCD, fiind cel mai ieftin dintre cele trei.

Mai multe articole despre:
Apple video live iPhone XS iPhone XR iPhone XS Max