MENIU

Aplicația care face mai mulți bani decât Netflix și YouTube

Tinder a intrat în cultura populară suficient de mult cât să facă și miliarde de dolari, mai mult decât alte companii mari, cum ar fi Netflix și YouTube.

Netflix și YouTube, de exemplu, încasează mai puțin decât Tinder. Aplicația de matrimoniale a generat 497 milioane de dolari în încasări, iar Statele Unite ale Americii reprezintă 18% din veniturile sale. Mai apoi, 13% din bani vin din Brazilia și 4% din Marea Britanie. Netflix a avut venituri de 61 de milioane de dolari, cu mult mai puțin. Cât despre YouTube, ei bine, prea puțini își fac abonament la Premium. Astfel, serviciul se bazează pe reclame.

În 2018, Netflix a anunțat că renunță la App Store ca sursă de abonare. Astfel, compania a decis să nu mai plătească 30% comision către Apple și să se bazeze în schimb pe abonare prin platforma sa. Calculul de la acea dată a fost că Netflix a avut venituri de 853 milioane de dolari în 2018. Apple a primit 256 milioane de dolari din această sumă.

În tot acest timp, Tinder a reușit să profite. Tinder e o aplicație gratuită, dar îți oferă opțiuni diverse de abonare ca să profiți la maximum de dating. Acest lucru ne arată că poate lumea s-a pripit când a spus că generația Netflix nu mai e interesată de sex.

Sursă

 

Mai multe articole despre:
YouTube netflix tinder