MENIU

APEL UMANITAR: Tânărul pompier implicat în accidentul în care a murit chitaristul de la Quo Vadis are nevoie urgent de sânge

Sursa foto: Facebook Politehnica Timișoara

Gabriel Micliuc se zbate între viață și moarte, la doar 22 de ani. Tânărul pompier din cadrul ISU Timiș are nevoie urgentă de sânge, după ce a fost implicat în același accident rutier în care, din nefericire, s-a stins din viață Laci Farkas, chitaristul trupei Quo Vadis.

Gabriel Micliuc, subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, se află într-o stare critică la spital.

Sâmbătă, 4 decembrie, aflându-se în timpul liber, segentul major Gabriel Micliuc, subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, a fost implicat într-un grav accident rutier pe Calea Şagului din Timişoara.  

În urma accidentului, maşina condusă de chitaristul trupei de blues-rock Quo Vadis, Laci Farkas, a intrat pe contrasens, acroşând autoturismul pompierului în vârstă de 22 de ani.  

Artistul a decedat pe loc, iar tânărul salvator a fost transportat la spital cu multiple traumatisme, unde a fost operat de urgenţă.

Gabriel este internat în secţia de reanimare a Spitalului Judeţean Timişoara, fiind intubat şi are nevoie urgent de sânge. 

Colegii lui Gabriel Micliuc de la ISU Timiş au făcut un apel către timişorenii care doresc să doneze sânge.

Şi cei de la clubul de fotbal Politehnica Timişoara s-au alăturat apelului.