MENIU

Apel extrem al lui Mircea Badea după tragedia din Club Colectiv: "ISU, închideţi tot!"

<p>Mircea Badea</p>

Realizatorul TV Mircea Badea a scris o opinie pe blogul lui despre obligaţiile de securitate pe care le au cluburile de noapte şi barurile din România. Jurnalistul a concluzionat, ironic, că ISU ar trebui să închidă tot.

"Orice se va intampla, in orice spelunca din tara asta, de vina va fi ISU. Nimeni altcineva. Clientii benficiari de intrare libera si orice alta forma de mocangeala, vor iubi acea spelunca oricat de imunda si de contra naturii ar fi ea. Pana cand se va intampla ceva. Atunci de vina va fi ISU. Trebuiau sa faca, trebuiau sa dreaga, langa fiecare tanar trebuia sa fie un pompier, coruptia ucide…etc.

Reiau apelul de ieri. Legea in vigoare acum este dementa, fara nicio legatura cu realitatea practica. Nu are nimeni cum sa fie in regula. Inchideti tot! Tara asta este bolnava de prostie. Coruptia ucide. Dar prostia este chiar mai periculoasa decat coruptia. Nu ne mai facem bine la cap.

Eu, daca as lucra acum la ISU, as recurge la autoaparare. As inchide tot! Pentru ca stiu ca orice s-ar intampla, oriunde, eu as fi de vina!".

Mai multe articole despre:
ISU Mircea Badea club colectiv