MENIU

Anunţul BOMBĂ al lui Florin Călinescu

Florin Călinescu

Florin Călinescu, care a trecut prin mari tragedii de-a lungul vieții, este de profesie actor și este cunoscut publicului telespectator din România și din postura de prezentator și jurat la show-uri TV.

Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care Florin Călinescu le-a moderat este „Chestiunea Zilei”, care a fost difuzată cu ani de zile în urmă la Pro TV. Acum, actorul a mărturisit că și-ar dori să realizeze din nou acest show.

Pe contul său de Facebook, actorul i-a anunțat pe fani ce își dorește să facă.

„Vă mulțumesc tuturor celor cărora vă pasă. Când am fost invitat de Pro TV să fac ce ați văzut în ultimul an, am fost bombardat de mii de îndemnuri să reiau «Chestiunea Zilei». Studiez această posibilitate. Dacă nu se va putea pe tv, să fiți siguri că o voi face aici. Și bineînțeles, livevideo, că nu știu altfel. Sunt impresionat de faptul că nici într-o lună ați venit aici cu sutele. De mii. Trebuie să aflu cum vom putea să și vorbim LIVE. Cu mânuțele ăstea două, meșteresc o treabă nouă! Vă mulțumesc tuturor celor cărora vă pasă!”, este mesajul lui Florin Călinescu.

sursa

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu chestiunea zilei