MENIU

Anunţ-ŞOC de la Mircea Badea. Era printre puţinii pe care-i iubea, dar l-a desfiinţat şi pe el

MIrcea Badea

Mircea Badea este un fan al seriei James Bond. Realizatorul TV a văzut ultima parte a seriei (Spectre), dar a rămas dezamăgit de evoluţia personajului principal.

"Prima jumatate o incantare. Cinic,letal, viril, fidel unor oameni morti, complet nedeturnat de birocratia si propaganda moderna. Plus sfidarea totala a legilor Big Brother :) Fura fara sa ezite masina care i se cuvenea, o rezolva firesc si eficient si pe Monica Belluci, mai sexoasa ca un batalion de la Victoria’s Secrets. Suprem!

Dupa care apare tuta. O proasta din Centru Vechi cu aere de zana suspinand clisee. Servea ciorbici, se vede treaba. Soldoveanca incepe sa-i livreze sensibilitate soptita, morala de gimnaziu si platitudini de feisbuc.

Si Bond are o revelatie: penibil si retard nu fusesem, ia sa incerc. Si ii reuseste de minune. Felul in care isi arunca pistolul in final pentru ca i-a zis tuta ca nu se face asta cu kilareala, ca sa gandeasca pozitiv si sa citeze din Arsenie Boca, este gretos si inspaimantator. Felul in care o tireaza cu pufoasa in final la bai, il face sa para un batranel care sta cu bomboane la gardul liceului. Nu-i vorba, dolofana arata ca si cum ar fi mancat toate bomboanele.

Nu eram pregatit sa-l vad pe Bond transformandu-se in Iri. Daca va mai fi un film, probabil el va face zacusca in timp ce ea il va suna de la Vama Veche si-i va face scandal ca a inteles gresit: ea dorea iahnie de fasole!", a postat Mircea Badea pe blogul lui.

Mai multe articole despre:
James bond Mircea Badea