MENIU

Anunț pentru melomani! Concertul de deschidere a stagiunii Filarmonicii „George Enescu” cu public - ANULAT! Va fi transmis LIVE, de la ora 19.00

Concertul de deschidere a stagiunii Filarmonicii „George Enescu” de la la Ateneul Român nu va avea loc în prezența melomanilor din cauza ultimelor restricții COVID-19 decise de Comitetul pentru Situații de Urgență al Capitalei. Concertul va fi transmis în această seară, de la ora 19.00, live, pe site-ul şi canalul de YouTube ale instituţiei.

 

Concertul de deschidere de pe 7 si 8 octombrie va fi transmis miercuri seara, de la ora 19.00. Filarmonica „George Enescu” anunță că biletele pentru concertul de deschidere vor fi returnate, începând de săptămâna viitoare, la Casa de Bilete a instituției sau direct în contul de unde au fost plătite.  

În seara de miercuri, de la ora 19.00, vor putea fi urmărite „Pavana” de Gabriel Fauré, Concertul nr. 1, în la minor, pentru violoncel şi orchestră, op. 33, de Saint-Saens, și Simfonia nr. 2, în re major, op. 36, de Beethoven. 

Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu" va fi dirijată de britanicul Stefan Asbury, iar solist va fi violoncelistul Andrei Ioniță.

Filarmonica mai anunță că programul stagiunii va ramâne neschimbat, iar concertele vor fi transmise live pe site-ul şi pe canalul de YouTube ale instituţiei, fiind preluate şi de pagina de Facebook.

„În urma Hotărârii nr. 19 din 06.10.2020 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, anunţăm anularea concertelor cu public de la Filarmonica «George Enescu» pentru următoarele două săptămâni”, a anunţat instituţia.