MENIU

Anunţ neaşteptat pentru fanii serialului "Sense 8"

Sense 8

După o anulare abruptă în urmă cu câteva săptămâni la capătul a două sezoane, serialul 'Sense8' al platformei digitale Netflix se va despărţi definitiv de telespectatori printr-un un episod special de două ore care va fi difuzat anul viitor, relatează EFE.

"În mod improbabil şi imprevizibil, dragostea voastră pentru 'Sense8' l-a readus la viaţă", scrie într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter una dintre creatoarele serialului, Lana Wachowski.

Mesajul se referă la campania intensă desfăşurată de fanii 'Sense8', care s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru ca Netflix să dea o nouă şansă serialului, sau să-i permită să se despartă corespunzător de publicul său.

Serialul prezintă poveştile a opt personaje din întreaga lume, aşa numiţii 'sensates' sau homo sensoriums, care sunt interconectaţi între ei mental şi emoţional.

'Sense8' beneficiază de experienţa science-fiction a surorilor Lilly şi Lana Wachowski, creatoare ale serialului alături de J. Michael Straczynski şi cunoscuţi în lumea întreagă pentru a fi realizat saga 'The Matrix'.

Din distribuţia 'Sense8' fac parte actori precum Daryl Hannah, Doona Bae, Brian J. Smith, Tina Desai, Jamie Clayton sau Max Riemelt, potrivit Agerpres.

Mai multe articole despre:
wachowski sense 8