MENIU

Anunţ EXPLOZIV făcut de nemţii de la Telekom

<p>TELEKOM, noul nume pentru Cosmote şi Romtelecom</p>

"Ceea ce ați văzut până acum este doar începutul", spune Nikolai Beckers, şeful Telekom România.

Telekom România, compania care a luat naştere în urma rebrandingului Cosmote şi Romtelecom, şi-a propus să schimbe radical piaţa locală telecom. „Extinderea acoperirii reţelei 4G este o prioritate pentru noi şi va fi una dintre zonele pe care ne vom concentra anul viitor", a declarat Beckers, CEO Telekom România, citat de Capital.ro.

„Rebrandingul Cosmote şi Romtelecom a fost cel mai mare eveniment telecom de pe piaţa românească. Cu această rebranduire am intrat într-o nouă eră caracterizată de standarde înalte, o experienţă îmbunătăţită pentru toţi clienţii, construită în jurul filozofiei One Stop Shop", afirmă Nikolai Beckers.

Conceptul one-stop-shop presupune, pentru clienţi persoane fizice, că pot opta pentru broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și divertisment TV, având o singură factură. Pentru comunitatea de afaceri conceptul One Stop Shop presupune o experiență unică, adaptată, și un punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de soluții fixe și mobile, aplicații și soluții IT integrate, plus cea mai variată gamă de echipamente IT&C.

Rebrandingul într-o puternică marcă germană a fost doar unul dintre cele mai importante repere, precum și lansarea ofertei integrată fix-mobil, afirmă Beckers. "Deci, ceea ce ați văzut până acum este doar începutul și trebuie să spun că am avut un start foarte bun, care ne face foarte încrezători", a mai spus Beckers.

De altfel, noua companie contribuie semnificativ la performanța grupului Deutsche Telekom în Europa. Ţara noastră este a treia ca mărime după Germania şi Polonia în grupul Deutsche Telekom, iar Telekom România este numărul unu în grupul german în ceea ce priveşte numărul de abonaţi la serviciile de televiziune, numărul doi pe internet şi numărul trei pe segmentul de telefonie mobilă.