MENIU

Anunţ bombă de la RCS&RDS. Schimbarea este majoră

Anunţ RCS-RDS

Compania din spatele RCS&RDS şi-a anunţat azi intenţia de listare pe bursa de la Bucureşti în luna mai, fiind cea mai mare listare de la BVB, informează Ziarul Financiar.

Cea mai mare listare de la BVB va avea loc în luna mai 2017: Compania Digi Communication, din grupul RCS&RDS, a anunţat marţi oficial intenţia de listare, fiind ajutat de cei mai mari brokeri din România.

DIGI, important furnizor de servicii de telecomunicaţii din România şi Ungaria, anunţă intenţia de a lansa o ofertă publică iniţială (IPO sau Oferta) de acţiuni ordinare din clasa B către public, în România, şi anumiţi investitori instituţionali şi profesionali.

DIGI intenţionează să solicite admiterea Acţiunilor la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată la vedere operată de Bursa de Valori Bucureşti în luna Mai 2017.

Digi Communications este o companie înregistrată în Olanda prin intermediul căreia omul de afaceri Zoltan Teszari controlează cea mai mare afacere, RCS & RDS.

Compania intenţionează să listeze cel puţin 25% din capitalul social subscris al Societăţii, presupunând că are loc exercitarea opţiunii de supra-alocare a 10% din acţiuni, imediat după Admitere.

Tranzacţia este estimată la 500-600 milioane de euro. Compania de cablu, internet şi telefonie mobilă este evaluată între 1,5 şi 2 mld. euro, potrivit zf.ro.

Mai multe articole despre:
RCS&RDS RCS RDS