MENIU

Antrenorul de tenis acuzat că a violat o elevă de 11 ani, arestat preventiv

Un antrenor de tenis din Cugir, județul Alba, a fost arestat preventiv, miercuri, fiind acuzat că a violat o elevă de unsprezece ani, după un antrenament.

Tatăl fetei de unsprezece ani a sesizat poliția cu privire la faptul că minora a fost agresată sexual de antrenorul ei de tenis, după efectuarea antrenamentului, la baza sportivă din orașul Cugir.

Astfel, anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de corupere sexuală, iar ulterior au schimbat încadrarea juridică în infracțiunea de viol și au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului P.I.,în vârstă de 51 ani şi fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea şi a dispus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul P.I. pe o durată de 30 zile”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, conform telegrafonline.ro.

Bărbatul este antrenor de tenis de zece ani, fiind foarte apreciat în acest domeniu, după ce a lansat un sportiv selecționat în lotul României la Cupa Devis.

Mai multe articole despre:
viol cugir antrenor de tenis