MENIU

Antonia și-a afișat burtica proeminentă la Festivalul UNTOLD 2016 - FOTO

Joi după-amiază, orașul Cluj-Napoca a devenit gazda celui mai tare festival de muzică electronică din România - UNTOLD, care a început să adune mii de tineri din întreaga Europă. Ieri seară, pe scena festivalului a evoluat și Antonia. Viitoarea mămică arată splendid și dă de înțeles că nu renunță la muzică.

O serie de artişti au evoluat ieri, pe scena de la Cluj Arena, alături de mari DJ ai lumii. După Vanotek, Yanka, Nicoleta Nucă, Radu și Carla’s Dreams, Antonia a evoluat și ea în fața celor peste 3000 de spectatori.

În ciuda trimestrului doi de sarcină, cântăreața arată minunat, iar graviditatea o prinde la fel de bine ca și la precedenta sarcină, când a cântat până aproape de naştere. Pe scena festivalului UNTOLD, vedeta a ieșit îmbrăcată într-o salopetă profund decoltată, care, deși avea un imprimeu menit să camufleze, îi sublinia perfect proeminența burticii.

În această poză, viitoarea mămică a pozat alături de Antonia, INNA și băieții din Carla’s Dreams, toți fiind membri ai marii familii Global Records.

sursa: ea.md.

Mai multe articole despre:
0 sarcină Antonia Untold 2016