MENIU

Antoni Fauci: Un vaccin anti-COVID "eficient si sigur" ar putea fi distribuit americanilor pana in aprilie 2021

Antoni Fauci: Un vaccin anti-COVID "eficient si sigur" ar putea fi distribuit americanilor pana in aprilie 2021

Consultantul pentru coronavirus al Casei Albe, dr. Antoni Fauci, a afirmat, miercuri, in Congresul american, ca "va dura ceva timp pentru ca vaccinurile pentru Covid-19 aprobate de Administratia pentru Alimente si Medicamente sa devina disponibile, din cauza "testelor clinice riguroase necesare" pentru dezvoltarea unui vaccin sigur si eficace, dar ca numarul dozelor ar putea fi suficiente pana in aprilie 2021, transmite Reuters.

Fauci a adaugat insa ca exista "un optimism in crestere" ca cercetatorii vor descoperi unul sau mai multe vaccinuri sigure si eficare pana la sfarsitul anului si inceputul anului 2021 si ca Statele Unite vor avea suficiente doze de vaccin pana in aprilie, scrie ziare.com.

Presedintele american Donald Trump a insistat ca Statele Unite ar putea un vaccin sigur si eficace pana la sfarsitul lunii octombrie si ca vor avea suficiente doze pentru vaccinarea tuturor americanilor pana in aprilie. 
Comentariile presedintelui au contrazis afirmatiile oficialilor din domeniul sanatatii si au provocat ingrijorari procesul de aprobare a vaccinurilor va fi influenta de politica si nu de stiinta.

Mai multe articole despre:
vaccin covid Antoni Fauci vaccin anti covid