MENIU

Antena 3 insistă cu minciuna, dar NU are singurul exit poll. Realitatea PLUS prezintă exit poll IRES

Postul TV Antena 3 susține că va prezenta singurul exit poll din România, de la CURS, anunță ziuanews.ro. Adevărul este că și Realitatea Plus are un exit poll de la IRES, tot duminică, tot de la ora 21:00.

„Postul de televiziune Antena 3 persistă să transmită o minciună sfruntată, dezinformându-și grav telespectatorii. Numai că aceiași telespectatori urmăresc și alte canale de televiziune de știri, drept pentru care ne-au semnalat la redacție situația”, scrie ziuanews.ro.

„Postul controlat de Dan Voiculescu și condus de Mihai Gâdea anunță încontinuu: "Antena 3 va realiza singurul exit poll al acestor alegeri, realizat de CURS-Avangarde, pe care îl va prezenta duminică în direct de la ora 21:00".

În realitate, situația este cu totul alta, și deși se știe de mai bine de o zi că și un alt post de televiziune va comunica un exit poll propriu, Antena 3 insistă să propage o minciună.

Realitatea Plus va prezenta un exit poll duminică seara, tot de la ora 21:00, realizat de IRES.

În acest fel, telespectatorii din România vor putea să se informeze asupra candidaților care vor evolua în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Pe cine dorește să acopere Antena 3 și ce rezultate vor să prezinte încă nu știm, dar bănuim, dat fiind că se prezintă ca singurul post care va prezenta un exit poll.

Realitatea Plus încurcă aceste planuri pentru că va prezenta și analiza sondajul IRES. Vom avea astfel posibilitatea să vedem care din cele două este mai aproape de adevăr”, mai scrie Ziua News.