MENIU

Angelina Jolie, Brad Pitt şi cei şase copii ai lor -pictorialul care face înconjurul internetului

Brad Pitt şi Angelina Jolie formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, dovadă şi cel mai recent pictorial realizat de cei doi alături de copiii lor pentru revista Vogue.

Chiar dacă sunt împreună de peste 10 ani, actriţa de 40 de ani a mărturisit că relaţia cu Brad Pitt nu a fost întotdeauna perfectă, întâmpinând probleme de-a lungul timpului.

"Am avut problemele noastre, nu suntem un cuplu perfect, dar ne descurcăm", a povestit Angelina Jolie.

Vedeta a vorbit şi despre cele două intervenţii chirurgicale pe care le-a avut în ultimii ani, în urmă cărora i-au fost extirpate ovarele şi sânii, din cauza riscului ridicat de cancer.

"Mi-aş fi dorit ca mama să poată lua aceste decizii. Nu sunt operaţii uşoare", a explicat actriţa.

Marcheline Bertrand, mama Angeline Jolie, a murit în 2007, la vârstă de 56 de ani, după aproape opt ani de luptă cu cancerul de sân şi cu cel ovarian.

În primăvară, Angelina Jolie a luat prin surprindere o lume întreagă după ce a anunţat că a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale, în urma căreia i-au fost înlăturate ovarele.

Vedeta a suferit prima operaţie, dublă mastectomie, în urmă cu doi ani, după ce a descoperit că este purtătoare a genei vinovate de contractarea diferitelor forme de cancer, iar acum a fost supusă unei histerectomii

"Mi-am spus să fiu calmă, puternică şi să mă gândesc că nu am niciun motiv pentru care să nu-mi văd cum cresc copiii şi să-mi cunosc nepoţii", a explicat aceasta.

Sursa: perfecte.md.